24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk · Ktn
in case of oil alerts
Stmk · Ktn · W · Nö · Bgld
Ügyfélszolgálat
+36 30 500 0088
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30
Saubermacher-Magyarország
Felelősséggel
A környezetért
Zero Waste és fenntartha­tóság
Felelősséggel
Az élhető jövőért
Felelősséggel
Az Ön vállalatáért

Üdvözöljük!

A Saubermacher szakértő és megbízható szolgáltatóként áll az Ön rendelkezésére a hulladékgazdálkodás minden területén. Felelősséget vállalunk a környezetért és az Ön vállalatáért.

Saubermacher Mitarbeiter
A csúcstechnológia, az elsőosztályú csapatunk és a szoros együttműködés segítségével minden elérhető.

VÍZIÓNK

Zero Waste és fenntartha­tóság

Meggyőződésünk, hogy a hulladékra mint nyersanyagra kell tekintenünk, - mondhatnánk ez a jövőnk zálolga. Hulladék státuszban lévő anyagokat már jelenleg is magas fokú hasznosítási aránnyal dolgozunk fel, azonban a "nulla hulladék" koncepció ezen is túlmutat. Törekvésünk, hogy a partnereink által kibocsátott hulladékok 100%-át hasznosítani tudjuk, melynek eredményeképpen ne hagyjunk megoldandó feladatot az utókor számára.

Cégtörténet

»Nap mint nap új kihívásokkal, és számtalan új ötlettel gazdagodok a zöldebb hasznosítási tevékenységek érdekében. Kiváló csapat, és példaértékű vezetőség!«

Horváth Gábor
Haszonanyag kereskedő-Termelés irányító

Karrier

Legyen csapatunk része

Izgalmas feladatok, nagy célok és családi értékek. Ahová az ember szívesen jár munkába és szívesen dolgozik. Ahol a család és a munka összeegyeztethető és ezt támogatjuk is. Üdvözöljük a Saubermacher-nél! Méltányosságot, biztonságot és valódi esélyeket kínálunk motivált munkatársaink részére. Már csak egyvalami hiányzik: Ön.

Tovább

»A Saubermacher azzal a céllal alakult, hogy mindennap hozzájáruljon egy olyan környezethez, amelyben érdemes élni.«

Hans Roth
Cégalapító

Hans Roth

Alapító.
Tulajdonos.

Feleségével, Margrettel Hans Roth létrehozott egy nemzetközi céget, és számos díjat kapott. A környezetvédelem úttörője nemcsak az osztrák és az európai erőforrás-gazdaság jövője, hanem társadalmi projektek iránt is elkötelezett.

Rólunk

Hírek

6. május 2022
Használt sütőolaj gyűjtőpont átadása

Komplex szolgáltatási helyeinken partnereinkkel együtt biztosítjuk a dolgozók részére a használt sütőolaj környezetbarát elhelyezését.

3. május 2022
Föld Napja 2022

Az immáron 5. alkalommal megrendezett dolgozói hulladékgyűjtést, kiemelt Partnerünkkel szoros együttműködésben, idén a Föld napjára időzítettük.

28. március 2022
NaturArt

Már olvasható az idei pályázati kiírás! Újdonság, hogy idén megjelent a „Mobil” kategória is a pályázaton, így a felnőttek idén 30+10, az ifik 15+10 képpel nevezhetnek! Több kép- több esély. Cégünk büszke névadó támogatója az eseménynek. Pályázat leadási határidő: 2022. május 3. 20.00 óra

7. március 2022
Caritas hungarica

Cégünk 1.000.000 Ft-tal támogatja a Magyar Katolikus Karitász humanitárius munkáját az ukrán menekültválsággal kapcsolatban.

22. december 2021
Mentőhelikopter

Partnereink kiemelten fontosak számunkra, idén viszont másképp fejeznénk ki hálánkat és szeretetünket. A tárgyiasult karácsonyi ajándékok helyett, az erre szánt keretet a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. budaörsi bázisának utaltuk el. Támogatásunk úgy gondoljuk a legjobb helyre került. Egészségben és Boldog Pillanatokban Gazdag Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

11. november 2021
NEMZETI KUTATÁSI, FEJLESZTÈSI ÈS INNOVÀCIÒS HIVATAL

Membrán technológián alapuló hatékony autóipari hulladékfeldolgozási technológia kifejlesztésére nyert NKFI támogatást a Saubermacher- Magyarország Kft.

17. június 2021

Az elmúlt hetekben egy 10 éve húzódó környezetszennyezésre sikerült végleg pontot tenni a Saubermacher-Magyarország Kft. segítségével.

3. május 2021
Az e-hulladékok megfelelő, környezettudatos kezelése

"A jövő nem fogja jóvátenni, amit Te a jelenben elmulasztasz." – mondta Albert Schweitzer