24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk
in case of oil alerts
Stmk · W · Nö · Bgld
Ügyfélszolgálat
+36 30 500 0088
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30
Elkészült kínai nyelvű aloldalunk
1. július 2024

Elkészült kínai nyelvű aloldalunk

Új oldalunk célja, hogy a kínai ügyfelek számára is elérhetővé tegye a legfontosabb szakmai információkat a magyarországi hulladékgazdálkodásról és a Saubermacher által nyújtott szolgáltatásokról.

Az oldal tartalmaz egy rövid cégbemutatót, amely átfogó képet nyújt a Saubermacher történetéről, küldetéséről és értékeiről. A látogatók részletes tájékoztatást olvashatnak a Saubermacher széles körű szolgáltatásairól, amelyek magukban foglalják a különféle hulladékgyűjtési és -kezelési megoldásokat is. A platform részletesen bemutatja a bérelhető edényzeteket, és ismerteti az elszállítási információkat is, így az ügyfelek pontos képet kaphatnak a rendelkezésre álló lehetőségekről kínaiul is.

A kínai nyelvű aloldal elindítása fontos lépés a Saubermacher-Magyarország Kft. számára, hogy még szélesebb körben elérhetővé tegye szolgáltatásait, és megkönnyítse a kommunikációt a kínai ügyfelekkel. Vállalatunk bízik benne, hogy az új oldal hozzájárul a hatékonyabb és eredményesebb hulladékgazdálkodási megoldások elterjedéséhez Magyarországon.