24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk
in case of oil alerts
Stmk · W · Nö · Bgld
Ügyfélszolgálat
+36 30 500 0088
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30

Akadálymentesség

A Saubermacher számára nagyon fontos, hogy weboldalunkat minden felhasználó számára elérhetővé tegyük. Ez a webes akadálymentességet lehetővé tevő webes hozzáférhetőségi kezdeményezés (WAI) irányelvein alapul (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG, 2.0, magyar fordítás). Weboldalunk megfelel a WCAG 2.0 megfelelőségi követelményeinek az „AA” szinten. Kivételt képeznek a PDF és a videofájlok.

  • A weboldal nincs rögzített képernyőméretre állítva, de rugalmasan változtatható. Ez lehetővé teszi, hogy a képernyőn optimálisan beállított tartalmat lássa.
  • Böngészőjével bővítheti weboldalunk oldalait. Nyomja meg a „CTRL +” gombot a billentyűzettel rendelkező eszközök nagyításához, a „CTRL -” kombinációt pedig a kicsinyítéshez. A „CTRL 0” megnyomásával bármikor visszatérhet a kezdeti mérethez. Ha érintőképernyővel ellátott eszközöket használ, akkor kérjük, hogy a megfelelő beállítást használja a nagyításhoz.
  • A weboldalon található képeket és linkeket magyarázó szövegekkel látjuk el.
  • Webhelyünk a megfelelő eszközökön egér nélkül mozoghat, csak egy billentyűzettel és a tab billentyűvel.
  • CI színértékeinket használjuk, de a saját nézetünket nagyobb színkontraszttal kínáljuk.

Mindig próbáljuk javítani vagy kibővíteni weboldalunk elérhetőségét. Ha bármilyen akadályt észlel, vagy ha nehézségei vannak a weboldalunk használatával, kérjük, jelezze nekünk: saubermacher@saubermacher.hu