24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk
in case of oil alerts
Stmk · W · Nö · Bgld
Ügyfélszolgálat
+36 30 500 0088
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30
Megfelelőség a Saubermachernél

Megfelelőség
a Saubermachernél

Megfelelőség a Saubermachernél

FELELŐSSÉGTELJES CSELEKVÉS AZ ÉLHETŐ KÖRNYEZETÉRT

A Saubermachernél a megfelelőség a jogszabályi előírások, a vállalat saját szabályai, az alapelvek és az etikai értékek következetes betartását jelenti. A megfelelőség sokkal több mint kötelezettség – ez vállalati kultúránk kulcsfontosságú eleme, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy betartsuk a legszigorúbb megfelelőségi normákat.

Etikus cselekvés és hosszú távú partnerségek: a megfelelési intézkedések a bizalom és az átláthatóság alapjaként a Saubermachernél.

AMIT KÉPVISELÜNK

Ezért fontos számunkra

Szigorú megfelelőségi intézkedésekkel nemcsak a törvények és az előírások betartását, hanem ügyfeleink, beszállítóink és munkavállalóink védelmét is biztosítjuk. A megfelelőség olyan bizalomteljes és átlátható környezetet teremt, amelyben minden érdekelt fél biztos lehet abban, hogy etikusan és felelősségteljesen járunk el. Mindez elősegíti a hosszú távú partnerségeket, öregbíti a hírnevünket és hozzájárul a fenntartható fejlődéshez.
Ehhez Hans Roth útmutatója, valamint a Saubermacher magatartási és etikai kódexe képezi az alapot. A kódex beosztástól és a munkavégzés helyétől függetlenül a Saubermacher vállalatcsoport valamennyi munkavállalójára vonatkozik.

Etikus magatartás és jogkövető normák: Magatartási és etikai kódexünk, mint a tisztességes verseny, a korrupció megelőzése és a fenntarthatóság útmutatója.

MEGFELELŐSÉGÜNK LÉNYEGE

Magatartási és etikai kódex

Magatartási és etikai kódexünk a legfontosabb értékeinket tükrözi, és meghatározza a mindennapi munkánkra vonatkozó magatartási szabályokat. Számos kérdéskört taglal, többek között kitér a tisztességes verseny, a korrupció megelőzése, a hátrányos megkülönböztetés elkerülése, a munkahelyi biztonság, az egészségvédelem, az éghajlat- és a környezetvédelem, valamint az emberi jogok tiszteletben tartása témakörére.
A konkrét irányelvekkel és szabályzatokkal együtt ez jelenti a jogszabályoknak megfelelő és etikailag helyes magatartásunk vezérfonalát.

Magatartási és etikai kódex

Desktop