24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk
in case of oil alerts
Stmk · W · Nö · Bgld
Ügyfélszolgálat
+36 30 500 0088
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30
gyereknapi kukásautó simogató
26. június 2024

Gyereknapi különlegesség: Kukásautó-simogató a bölcsiseknek

A gyerekek imádják a kukásautókat, alig akad olyan, aki ne rohanna az ablakhoz, amikor hangosan megérkezik egy. A legtöbben még a korai karriercélok között is a kukást jelölik meg, közvetlenül a traktoros és a tűzoltó mellett.

Vidám meglepetéssel nyitotta a gyereknapot a kiskunfélegyházi Darvas Bölcsőde. Kollégáink egy igazi kukásautóval vonultak fel a bölcsi udvarán, ahol a gyerekek megnézhették, milyen magasról látja az ürítendő kukákat a vezető, sőt, még a hátsó fellépőt is kipróbálhatták. Kollégáink a kicsik minden kérdésére válaszoltak, és elmesélték, hogy milyen a kukások munkája a valóságban. A bölcsisek nagy örömére még a kukabeürítő szerkezet működését is bemutatták.

A kukásautó-simogató események egyébként nagyobb felkészülést igényelnek a háttérben, mint amilyennek elsőre tűnnek. A Saubermacher munkatársai kora hajnalban alapos mosással és fertőtlenítéssel kezdik a napot: a gondosan kiválasztott jármű minden olyan részét megtisztítják, amelyhez a gyerekek hozzáférhetnek. Ez az autó természetesen aznap nem áll be az ügyfeleket kiszolgáló forgalomba, hanem egyenesen a rendezvény helyszínére siet. A bemutató alatt kollégáink folyamatosan ügyelnek a gyerekek biztonságára. A Darvas Bölcsődében a kukásautó sofőrje, egy rakodó, valamint két adminisztrátor munkatársunk is segítette a dadusokat.

A gyerekek mindig hálás közönség, szívesen fogadják a meglepetést, és közülük nem egy van, aki búcsúzáskor a kukások fülébe súgja, hogy mi szeretne lenni, ha majd nagy lesz.