24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk
in case of oil alerts
Stmk · W · Nö · Bgld
Ügyfélszolgálat
+36 30 500 0088
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30
MVÜK Ipari Klub
6. március 2024

Rendhagyó helyszínt biztosítottunk az MVÜK Ipari Klub találkozója számára

Izgalmas eseményen és bejáráson vehettek részt kecskeméti telephelyünkön múlt hét szerdán a szervezet tagjai.

Az esemény során a klub tagjai megtekintették interaktív előadásunkat, melynek központi témája a Saubermacher-Magyarország Kft. által nyújtott szolgáltatások voltak. Az előadás során részletes betekintést kaptak a legújabb technológiákba és stratégiákba, melyek célja a hulladékkezelés hatékonyságának növelése és a környezetvédelem előmozdítása.

Az előadás után telephely-bejárást tartottunk, amelyen a gyakorlatban is beleláthattak vendégeink az innovatív hulladékkezelési megoldásainkba. Munkatársaink részletes bemutatót tartottak a különböző folyamatokról és technológiákról, valamint válaszoltak a felmerülő kérdésekre is.

Az esemény fontos részét képezte a tapasztalatok és az információcsere is, amely lehetővé tette a tagok számára, hogy mélyebben megértsék a hulladékgazdálkodás terén rejlő kihívásokat és lehetőségeket.

„Nagyon örülünk annak, hogy részt vehettünk az ipari klub tagjaival ezen a rendhagyó eseményen. A Saubermacher-Magyarország Kft. kecskeméti telephelye kiváló lehetőséget biztosított számunkra arra, hogy közelebbről megismerhessük a hulladékkezelés és feldolgozás legújabb trendjeit és megoldásait. Nagyon inspiráló volt látni, hogy milyen elkötelezettséggel dolgoznak az innováció és a fenntarthatóság terén.” – mondta el az esemény kapcsán Tóth Gábor, Az MVÜK Ipari Klub vezetője.

Sinka Zsófia, a Saubermacher-Magyarország Kft. kecskeméti telephelyének vezetője szintén elmondta gondolatait a rendezvényről: „Nagy öröm számunkra, hogy vendégül láthattuk az MVÜK Ipari Klub tagjait. Reméljük, hogy ez a találkozó nem csak inspirációt nyújtott számukra, hanem lehetőséget is arra, hogy új kapcsolatokat építsenek és közösen gondolkodjanak a környezetvédelem és az ipar fejlesztése terén.”