24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk
in case of oil alerts
Stmk · W · Nö · Bgld
Ügyfélszolgálat
+36 30 500 0088
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30
Saubermacher telephely
19. szeptember 2022

A Sauber­macher-Magyar­ország Kft. új telephelyet nyitott Magyar­ország­on

Az elmúlt három évtizedben folyamatosan fejlődő technológiáinknak és komplex ipari hulladékgazdálkodási szolgáltatásainknak köszönhetően mára a körforgásos gazdaság egyik meghatározó szereplőjévé váltunk. Folyamatos innovációink lehetővé teszik, hogy egyre több és több másodnyersanyag kerüljön vissza a körforgásba. Ennek szolgálatában áll Kecskeméten elkészült új hulladékkezelő telephelyünk is, ahol veszélyes és nem veszélyes hulladékok begyűjtése, előkezelése és hasznosítása zajlik.

A vállalat logisztikai és műanyagipari feldolgozó központjaként, közel 90 munkavállalót foglalkoztatunk az új kecskeméti Saubermacher telephelyen.
A 1.5 milliárd forintos beruházás, 255 914 000 Forint összegű vissza nem térítendő, a versenyképességi támogatás keretében nyújtott állami támogatásban részesült.
Ezzel a beruházással a vállalatcsoport a régióban keletkező intézményi hulladékok komplex kiszolgálására vált alkalmassá 3 hektáros területen. A Saubermacher cégcsoport éves szinten 220 ezer tonna anyagáram fölött diszponál, amelyből 30 ezer tonna a kecskeméti Saubermacher telephelyhez köthető.
A hivatalos ünnepségen Dr. Palkovics László, technológiai és ipari miniszter, Dr. Nagy Andor, Magyarország bécsi nagykövete, valamint KR Hans Roth, a Saubermacher cégcsoport alapítója avatta fel a telephelyet közös faültetéssel.

Fotók a telephelymegnyitó ünnepségről

see more on Flickr