24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk
in case of oil alerts
Stmk · W · Nö · Bgld
Ügyfélszolgálat
+36 30 500 0088
Mo-Th 7:30–17:00, Fr 7:30–15:30
Családbarát Munkahely
1. július 2023

Saubermacher, a családbarát munkahely

Cégünknél hisszük, hogy csak úgy lehetünk sikeres szolgáltatók, ha a munkavállalóink harmonikus környezetben tudnak dolgozni.

A családbarátság az az irányultság egy szervezet működésében, mellyel az adott szervezet a családot a maga számára is értéknek tekinti és a családok szempontjait működése során érvényesíti. Az adott szervezet tényleges intézkedésekkel szolgálja a munkavállalói és az ügyfelei, mint családban élő személyek érdekeit, elősegítve ezzel a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtését.

A Családbarát Hely tanúsító védjegy objektív elemzésen alapuló minősítési rendszer, amely egy hivatalos auditálási folyamat eredményeként dönti el, hogy mely szervezetek, jelentkezők kaphatják meg a védjegyet. A Családbarát Magyarország Központ kormányhatározat alapján alakította ki és fejleszti tovább a Családbarát Hely tanúsító védjegy és minősítés egységes rendszerét és eljárásrendjét, valamint végzi a szervezetek minősítését.

A védjegy egy egységes, magas szintű kritériumrendszeren alapuló tanúsítvány, amely két kategóriában szerezhető meg:

  • Munkahely
  • Szolgáltató hely

A Saubermacher-Magyarország Kft. mindig fontosnak tartotta működése során a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtését. Cégünknél hisszük, hogy csak úgy lehetünk sikeres szolgáltatók, ha a munkavállalóink harmonikus környezetben tudnak dolgozni – törekvéseinket ennek megteremtésére pedig 2023. júliusa óta a Családbarát Munkahely tanúsítvánnyal is igazolni tudjuk.